Fujitsu ameninţă EeeePC cu Amilo Mini UI 3520

Piaţa laptopurilor ieftine înregistrează un nou competitor: Fujitsu-Siemens, care s-a hotărât relativ târziu să atace şi acest segment. Spun relativ târziu, pentru că unii dintre competitorii deja existenţi ASUS, Intel, Everex au lansat versiuni noi şi mai performante ale produselor, aşa cum am prezentat la vremea respectivă aici pe technogeek.

Continue reading

Radeon HD 4870 X2 cea mai rapidă placă grafică din lume…

… sau cel puţin aşa susţin producătorii. Noul produs are performanţe mai mari cu aproape 80% comparativ cu HD 4870. Puterea de procesare de 2,4 teraflops (2400 de miliarde de operaţii în virgulă flotantă pe secundă) a fost obţinută prin combinarea a două procesoare grafice HD 4870 printr-o conexiunea avansată cross-GPU, ajutate de 2 GB de memorie GDDR5.

Continue reading

iPhone 3G disponibil în România

Actualizare articol (20 august 2008): Orange a făcut publice preţurile pentru iPhone3G.

iPhone 3G vine în România

Începând cu 22 august, mult aşteptatul iPhone 3G va fi disponibil şi în România în mod oficial, prin intermediul Orange. Aşa cum probabil deja ştiti, noul iPhone dispune de GPS, însă sunt curios dacă modelul de la noi va avea instalată harta României. Sper că va fi instalată şi bănuiesc că ăsta e unul din motivele întârzierii cu care este lansat telefonul în ţara noastră.

Continue reading